Online kaarsen kopen

Kaarsen kopen in voordelige webwinkel

Goedkoop alle soorten kaarsen online kopen. Wij verkopen geurkaarsen, druipkaarsen, doopkaarsen, rustieke kaarsen, bolkaarsen en meer. Ook voor kaarsen groothandel bent u bij Kaarsen Winkeltje aan het goede adres.

Online kaarsen kopen

Online kaarsen kopen bij Kaarsen Winkeltje staat voor nooit meer sjouwen met zware tassen, geen drukke winkels met lange rijen en een ruim assortiment. Kaarsen Winkeltje maakt webwinkelen vanuit uw luie stoel plezierig en uw bestelling wordt snel aan de deur bezorgd, waar en wanneer u dat wilt. Bovendien bieden wij scherpe prijzen. Dit zijn slechts enkele voordelen van online winkelen bij Kaarsen Winkeltje, de gezelligste kaarsenwinkel op internet!

Goedkope kaarsen, hoge kwaliteit én een ruim assortiment

De kaarsen die aangeboden worden via Kaarsenwinkeltje.nl zijn van de hoogste kwaliteit. Kaarsen van Bolsius en Gouda zijn wereldberoemd niet alleen om hun kwaliteit, maar juist ook om het uiterlijk en hun hoogwaardige brandeigenschappen. Naast dat wij simpelweg trots zijn deze Nederlandse producten te verkopen, geeft het ons voldoening u een perfecte winkelervaring te geven. Zowel vóór als ná uw aankoop.

Kaarsen Winkeltje probeert het assortiment continue up-to-date te houden met actuele producten en pakketten. U vindt altijd de laatste aanbiedingen en het gehele assortiment handig gecategoriseerd op de homepage. In onderstaande paragrafen leest u meer over ons assortiment en de eigenschappen van de betreffende kaarsen.

Geurkaars

Een geurkaars maakt iedere omgeving naar wens, of het nou om een knusse winteravond of frisse ochtend in de lente gaat. Kaarsen Winkeltje biedt tientallen verschillende geuren en kleuren geschikt voor elke ruimte.

De geurkaars is een populaire kaars en is daarom ook te koop in potjes of andere omhulsels. U kunt naast een geurkaars ook een geurstokje of ander geurproduct kopen bij Kaarsen Winkeltje.

Geurkaarsen » bekijk de informatie pagina.

Druipkaars

De nostalgische druipkaars herleeft zijn gouden jaren. Het is erg gezellig een druipende kaars in een fles wijn aan de eettafel te laten branden. Door zijn korte brandduur is de druipkaars goedkoop en uitermate geschikt voor bij een diner, dat vaak juist die belangrijk sfeerfactor meekrijgt van het gezellige licht van een kaars.

Vergeet naast het kopen van een aantal druipkaarsen niet de flessen wijn, om het diner tot een succesvolle avond te brengen.

Druipkaarsen » bekijk de informatie pagina.

Doopkaars

Degene die een kind doopt neemt een doopkaars in de hand als teken van het licht van de verrezen Heer en de lamp die de dopeling brandend dient te houden. Het aansteken van de doopkaars wordt gedaan aan de vlam van de bijbehorende paaskaars. Het is gebruikelijk de dopeling na de doop de doopkaars mee naar huis te geven.

Niet alleen een mooi cadeau om te kopen, maar ook een aankoop met betekenis.

Doopkaarsen » bekijk de informatie pagina.

LED kaars

Ook de kaars moest eraan geloven, het elektrische tijdperk van de 21e eeuw. Een LED kaars is daarvan een mooi voorbeeld. Verrassend genoeg geeft deze elektrische kaars een warme uitstraling door het ondoorzichtige, troebele materiaal waarin de LED lamp is verpakt. Goedkope kaarsen hebben er een concurrent bij, want de LED kaars is 'herbruikbaar' en gaat jaren mee. U koopt een LED kaars één keer en hoeft vervolgens geen herhalingsaankopen te doen omdat de kaars nooit opgebrand is.

LED kaarsen » bekijk de informatie pagina.

Rustieke kaars

De geurkaars, bolkaars en stompkaars zijn allen in een rustieke uitvoering te verkrijgen. Het rustiek effect, ook wel gebroken genoemd, wordt bereikt door een speciaal fabricageproces waar vooral Bolsius de laatste tijd erg fanatiek mee bezig is. Het aantal aankopen van de rustieke kaars is enorm gestegen en dat bewijst het succes.

De rustieke kaars komt in tientallen kleuren, maten en vormen en levert u een ruime keus om de woonkamer op te fleuren met strakke of lekker ruikende rustieke geurkaarsen.

Koopt u een rustieke kaars, dan krijgt u tijdelijk 5% korting op uw volgende bestelling bij Kaarsen Winkeltje!

Rustieke kaarsen » bekijk de informatie pagina

Drijfkaars

Een drijfkaars is uitermate geschikt als decoratie op tafel of in de vensterbank. Doordat u de drijfkaars in ieder met water gevuld bakje, schotel of vaas kunt laten drijven zijn de stijlcombinaties eindeloos.

Kaarsen Winkeltje biedt naast veel variaties op de drijfkaars een bescheiden assortiment accessoires. Koop de drijfkaars in combinatie met een mooie vaas of kom en ga fris de lente tegemoet.

Drijfkaarsen » bekijk de informatie pagina

Bolkaars

Een balvormige kaars, ook wel bolkaars genoemd, is vooral de laatste jaren erg populair geworden. Met alle verschillende maten en kleuren waarin de bolkaars wordt aangeboden kan een leuk effect gecreëerd worden bij u thuis of op gelegenheden. Wilt u graag een bolkaars kopen, wees dan gerust: de bolkaars is wel rond maar wordt met een vlakgestreken onderkant geleverd zodat de kaars op zijn plek blijft staan.

Door zijn dikke lijf is de brandduur van de bolkaars ten opzichte van andere kaarsen verrassend lang. Een prima aankoop dus!

Bolkaarsen » bekijk de informatie pagina

Stompkaars

De stompkaars is de meest bekende soort kaars en men koopt deze kaars al eeuwen om zijn rustige karakter. Recht, rond en glad ofwel glimmend. Althans, als u niet de rustieke of een van de andere bewerkte varianten kiest.

Vooral in het wit of gebroken wit straalt deze kaars rust en sfeer uit, terwijl de brandeigenschappen door de jaren heen geoptimaliseerd zijn voor geurloos en gezond thuisgebruik.

Stompkaarsen » bekijk de informatie pagina

Grafkaars

Een kaars kan een grote symbolische waarde met zich meedragen en heeft vaak een kalmerend effect op de geest wanneer er in de oneindige vlam gekeken wordt. Een grafkaars is daarom een mooi symbool om stil te staan bij verlies van een dierbare of gedenkmoment.

Grafkaarsen » bekijk de informatie pagina

Sojakaars

De sojakaars is een perfecte kaars voor de natuurliefhebber of voor iemand met gezondheidsklachten zoals astma. Omdat de sojakaars van natuurlijke stoffen gemaakt wordt heeft deze aparte brandeigenschappen. U koopt een sojakaars wanneer u op zoek bent naar een gezonde kaars.

Sojakaarsen » bekijk de informatie pagina

Overige kaarsen

Het assortiment van Kaarsen Winkeltje is nauwkeurig samengesteld om een zo breed mogelijk publiek te bedienen. Wij hebben onze kaarsen ingedeeld in handige categorieën die u vindt aan de linkerzijde van de site. De kaarsen zijn voornamelijk bedoeld voor de thuiswinkelende consument.

Zoekt u een specifieke kaars die niet in ons assortiment is opgenomen? Laat ons dit weten via de contactpagina, zodat wij u wellicht een mooie aanbieding kunnen doen en eventueel een nieuwe reeks kaarsen in ons assortiment opnemen.

Kaarsen soorten en modellen

Kaarsen groothandel

Bent u horeca exploitant of om een andere reden op zoek naar een kaarsen groothandel? Wilt u grote aantallen inkopen? Dan bent u bij Kaarsenwinkeltje.nl ook aan het goede adres.

Standaard bieden wij een staffelkorting op de producten. Als u op de aankooppagina van de kaars bent ziet u direct welke korting u krijgt bij welke hoeveelheid.

Wanneer u grote aantallen wilt kopen zijn wij altijd bereikbaar voor een offerte op maat.

Terug naar de homepage