Geurkaarsen

Geurkaarsen soorten, bekende geuren en geurkaarsen online kopen

Geurkaarsen informatie over sfeer die zij brengen, de werking van geurkaarsen, bekende soorten en geuren, fabrikanten en online kopen van geurkaarsen.

Geurkaarsen brengen een aangename geur in huis

Door de hoge mate van populariteit verschijnen er continue nieuwe soorten en modellen geurkaars. Mede door zijn populariteit is de geurkaars ook te koop in potjes of andere omhulsels. Kaarsen Winkeltje biedt tientallen verschillende geuren en kleuren geschikt voor elke ruimte. Zo brengt u makkelijk sfeer in huis en hangt er altijd een frisse, aangename geur. U kunt naast een geurkaars ook een geurstokje of ander geurproduct kopen, zoals geurstokjes of geurverspreiders.

Hoe werkt een geurkaars?

Geurkaars Lily flame, vanille en honingZoals gewone kaarsen worden ook geurkaarsen gedompeld of gegoten. Hierbij wordt een geurpilletje vermengd met de was waar uiteindelijk de geurkaars uit wordt vervaardigd. Het vermengen van het geurpilletje gebeurt door het langzaam te laten zakken naar de bodem van het vat. Terwijl het geurpilletje daalt wordt het vloeibaar en op die manier verspreiden de geurdeeltjes zich automatisch door de was.

Zodra de kaars volledig gedompeld is en hard is geworden doordat de was is gestold, zitten de geurdeeltjes verwerkt in het harde kaarsvet en blijven op die manier mooi verpakt. Terwijl de kaars brandt stijgen de losgekomen geurdeeltjes mee met de boven de vlam verwarmde lucht. Doordat uw huis continue geventileerd is verspreiden de geurdeeltjes zich uiteindelijk door uw kamer.

Bekende soorten geurkaarsen en geuren

Op de Nederlandse markt zijn de grotere warenhuizen met eigen merken, en enkele grote producenten van geurkaarsen actief. Van de tientallen beschikbare geurvarianten zijn de meest bekende geuren:

  • Citronella geurkaars - een frisse en hygiënische citroengeur
  • Dennen geurkaars - een heerlijk frisse, natuurlijke bosgeur
  • Appel geurkaas - een fruitige en gezonde geur
  • Rozen geurkaars - een liefdevolle geur bij een ieder bekend van de bloemen
  • Mirre geurkaars - een zoete geur ook wel bekend als jahwee

Doordat het aanbod geurkaarsen continue uitbreidt is er voor iedereen wel wat wils. Tegenwoordig zijn de exclusievere geuren met exotische namen zoals "Apple Pie" en "Rainforest" erg populair en brengen velen thuis tot rust, met de gedachten in een andere wereld.

Geurkaars fabrikanten

Geurkaarsen worden gefabriceerd in Nederland voor wereldwijde verkoop, en tegelijkertijd geimporteerd uit het buitenland met de Nederlandse markt als verkoopbestemming. Bolsius is al sinds de 19e eeuw kaarsenmaker van Nederlandse bodem en een wereldwijde speler met uitsluitend kaarsen en aanverwante producten in het assortiment. We lichten Bolsius en enkele andere bedrijven en fabrikanten toe.

Airwick geurkaarsen

Airwick geurkaarsen zijn perfect geschikt voor het verfrissen van uw kamer. Doordat de kaarsen gemaakt zijn van hoogwaardige geurmaterialen zoals ehterische oliën blijven de Airwick geurkaarsen altijd een constante geur verspreiden. Uw kamer wordt gevuld met luxe geurn en zo ontstaat de perfecte ambiance thuis. Naast een lijn met gewone geurproducten heeft Airwick de Ribbons serie welke zijn ontworpen voor stijl en klasse. De geurkaarsen uit de Airwick Ribbons serie bevatten lagen van unieke gevormde linten en deze zijn gevuld met belangrijke oliën. Tijdens het branden van de kaars worden deze linten gesmolten en zo ontstaat een heerlijke geurverspreiding. De Airwick Ribbonsgeurkaarsen gaan maar liefst 30 uur mee.

Bolsius geurkaarsenBolsius geurkaars potje Fresh Lemon

Al meer dan 140 jaar is Bolsius een bekende in de internationale kaarsenindustrie. Bolsius produceert vrijwel elk type kaars en doet dat in grote aantallen in verschillende productielocaties wereldwijd. Er staan maar liefst 1 miljard theelichtjes van Bolsius op tafels in huizen, restaurants, etc. Het basisassortiment bestaat uit theelichten, rustiekkaarsen, tafel-, stomp- en geurkaarsen. Daarnaast ontwikkelt Bolsius ook een breed aanbod in trend- en seizoensproducten. Bolsius is een stabiele, gezonde onderneming met 900 medewerkers en ze exporteert naar meer dan 50 landen.

Bridgewater geurkaars special editionBridgewater geurkaarsen

Bridgewater Candle Company brengt naast heerlijke geurkaarsen ook een mooi concept. Met de "Special Edition Candle" wil Bridgewater aandacht schenken aan weeskinderen en doneert een bedrag om een weeskind voor een week te voeden. Iedere geurkaars flacon staat gelijk aan het voeden van een kind voor een dag. Bovendien kunnen de potjes waar de geurkaarsen in eerste instantie in gebrand worden, later dienen als leuk gedecoreerd potje. Zo beleeft u naast de al lange branddur van de Bridgewater kaarsen ook nog jaren plezier van de verpakking!

Geurkaarsen groothandel

Geurkaarsen kunt u bij iedere groothandel op het gebied van horeca & non-food krijgen. Er zijn in Nederland diverse locaties waar u als ondernemer bezoek kunt brengen aan de stands van geurkaarsengroothandels en fabrikanten. Jaarlijks zijn er diverse evenementen in beursgebouwen waar u de nieuwste trends & ontwikkelingen op het gebied van kaarsen kunt volgen.

Wilt u direct grote aantallen geurkaarsen kopen of bent u zelf geurkaarsengroothandel? Bekijk dan de pagina Kaarsenwinkel, daar vindt u meer informatie over onze diensten en groothandelsprijzen.

Geurkaarsen online kopen

Kaarsen Winkeltje biedt een ruim assortiment geurkaarsen van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Wij houden ons assortiment altijd up to date zodat u genoeg keuze heeft. Het online kopen van geurkaarsen biedt veel voordelen ten opzichte van het kopen van kaarsen in de normale winkel. Zo hoeft u niet met zware tassen te sjouwen en kunt u de geuren gewoon thuis ruiken. Wanneer u een geurkaars online heeft gekocht, en later blijkt dat de geur niet is zoals u zich die had voorgesteld, dan kunt u uw pakketje gewoon retourneren. 

Bekijk de pagina online kaarsen kopen voor meer informatie over het online kopen van geurkaarsen in onze voordelige webwinkel.