Kaarsenwinkel

Kaarsenwinkel Webshop in Haarlem en omgeving Amsterdam

Onze kaarsenwinkel is gevestigd in Haarlem en omgeving Amsterdam, waar ons team u een zo plezierig mogelijke online winkelevaring laat beleven. Het idee van een online kaarsen winkel is ontstaan door de oude traditie in de familie waarbij de kaarsen zelf gemaakt werden in een kelder in Den Haag. De huidige technologieën maken het mogelijk om zonder een fysieke winkel de moeilijk betreedbare lokale kaarsenmarkten te bedienen.

Met onze kaarsenwinkel kunnen wij zonder al te grote investering en vaste kosten een breed assortiment kaarsen te koop aanbieden aan de Nederlandse consument. Wij hebben hierbij als doel gesteld een voor u zo plezierig mogelijke winkelervaring de succesfactor van onze kaarsenwinkel te laten zijn.

Online kaarsen kopen

Haarlem en kaarsen

In Haarlem zijn al tientallen jaren diverse kaarsenfabrikanten en kaarsenwinkels gevestigd met een breed assortiment kaarsen. Het altijd gezellige en bruisende centrum van Haarlem wordt gekenmerkt door vele knusse winkelstraatjes met kleine winkeltjes en boutiques. 

Bent u op zoek naar een kaarsenwinkel in Haarlem? Dan bent u bij Kaarsenwinkeltje.nl aan het goede adres! Wij leveren onze kaarsen overal in Haarlem aan de deur en u kunt ons assortiment vanuit uw luie stoel bekijken. Bent u op zoek naar een fysieke winkel met showroom waar u rustig kaarsen kunt bekijken? Neem dan contact met ons op en wij wijzen u op de beste kaarsenwinkel.

Geurkaarsen, druipkaarsen, LED kaarsen en meer

Kaarsen Winkeltje probeert continue een passend assortiment te bieden aan de online winkelende consument. Ook de kaarsenmarkt verandert tegenwoordig snel en er is een bijna oneindige keus.

Om uw winkelervaring zo plezierig mogelijk te houden beperken wij ons aanbod tot geurkaarsen, druipkaarsen, LED kaarsen en de overige algemene categorieën kaarsen. 

Kaarsen soorten & modellen » bekijk de informatie pagina.

Online kaarsen kopen en gratis laten bezorgen

In onze kaarsenwinkel kunt u makkelijk kaarsen online kopen en bij u thuis laten bezorgen. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit ons kantoor in de Waarderpolder te Haarlem. De kaarsen zijn opgeslagen bij een logistieke partner die uw bestelling verzendt. Door een efficiënt webwinkel systeem kunnen wij uw bestelling snel verwerken en goedkoop kaarsen aanbieden terwijl de kwaliteit van de kaarsen gewaarborgd wordt. Wij verzende de kaarsen zelfs gratis als u meer dan €39 besteedt!

Gratis kaarsen laten bezorgen

Wanneer u meer dan €39 besteedt in onze online kaarsenwinkel dan wordt uw bestelling gratis bezorgd door heel Nederland! Bij bestellingen van minder dan €39 rekenen wij €4,95 verzendkosten.

U bespaart dus bijna 10% wanneer u een bestelling plaatst van meer dan €39. Omdat kaarsen geen houdbaarheidsdatum hebben en u als echte kaarsenliefhebber het liefst een aantal kaarsen op voorraad heeft, levert dit een groot voordeel voor u op.

Meer informatie over voordelig online kaarsen kopen

Goedkope kaarsen kopen door staffelkorting tot 15%

Goedkope kaarsen kopen door staffelkorting tot 15% is een standaard voordeel van Kaarsen Winkeltje. Op de kaarsen productpagina's ziet u standaard de staffelkorting weergegeven.

Vaak zijn er 2 staffels, waarbij de korting kan oplopen tot maar liefst 15%! In combinatie met gratis verzendkosten levert onze online kaarsenwinkel u een groot voordeel!

Korting staffel 1 : 7,5% - consumenten

Voor consumenten wordt het al interessant om een bescheiden veelvoud van een kaars te kopen. Wanneer u bijvoorbeeld een rustieke bolkaars wilt kopen en verwacht daar de komende tijd een aantal van te branden, of de kaars op meerdere locaties tegelijk wilt branden, dan ontvangt u al 7,5% korting als u zes stuks besteldt.

De korting en het aantal verschilt per kaars, maar goedkope kaarsen zijn altijd een optie bij Kaarsen Winkeltje.

Korting staffel 2 : 15% - kaarsen groothandel

Groothandel in kaarsen met aantrekkelijke korting die kan oplopen tot wel 15% is bij Kaarsen Winkeltje geen punt van discussie. Wij leveren uit eigen voorraad tot een bescheiden aantal kaarsen. Heeft u interesse in echte kaarsen groothandel prijzen dan wordt het interessant om een offerte aanvraag te doen via onze online kaarsenwinkel.

Doordat wij korte lijnen onderhouden met vooraanstaande kaarsenfabrikanten leveren wij u kaarsen met zeer aantrekkelijke korting, ongeacht het aantal dat u nodig heeft.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Kaarsen aanbod

Ons aanbod van kaarsen is misschien wat overweldigend voor u. Wij hebben daarom enkele beschrijvende informatie pagina's voor u gemaakt die u wellicht kunnen helpen bij het oriënteren in het online kaarsen kopen. Met mooie illustraties hopen wij een goede sfeerimpressie te geven.

Bekijk hier meer informatie over online kaarsen kopen